KOMISKS GADĪJUMS: Noziegumā vietā zaglis atstāj sava bankas konta izdrukas

© Scanpix

Likumsargiem kādu garnadzi bija samērā viegli atšifrēt un notvert – tas nozieguma vietā bija izdomājis nokārtot arī savas dabiskās vajadzības, bet kā tualetes papīru garnadzis izmantoja sava bankas konta izdrukas, kuras turpat arī atstāja.

Valsts policija informē, ka jūlija beigās Jūrmalas iecirkņa policisti saņēma izsaukumu. Ziņotājs informēja, ka no kāda mājokļa Dzintaru mikrorajonā nozagts velosipēds un mūzikas atskaņotājs. Policisti, aplūkojot nozieguma vietu, pagalmā pamanīja izkārnījumu čupu, turklāt turpat blakus atradās arī garnadža izmantotais tualetes papīrs – viņa bankas konta izdrukas.

Policisti noskaidroja garnadža personību un uzsāka viņa meklēšanu. Likumsargi ir aizturējuši 1989. gadā dzimušo vīrieti, kurš atzina savu vainu zādzībā. Aizturētais arī iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā par mantiska rakstura noziegumiem.

Šobrīd pret vīrieti ir uzsākts kriminālprocess par zādzību, iekļūstot mājoklī. Par šādu noziegumu var draudēt sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Latvijā

Šī gada trešajā ceturksnī darba devēji ir mazāk meklējuši jaunus darbiniekus, taču darba meklētāju aktivitāte ir būtiski augusi, secināts personāla atlases uzņēmuma "Alma Career Latvia" (iepriekš "CV-Online Latvia") pārvaldītā darba sludinājuma portāla cv.lv statistikas analīzē.

Svarīgākais