Neļauj ādai novecot jeb vienkārša procedūra jaunības saglabāšanai

© healthyfoodteam.com

Gadiem ritot, cilvēki pamana izmaiņas sejā - uz tās sāk parādīties krunciņas, zem acīm plešas tumši loki, kā arī arvien biežāk piepampst maisiņi zem acīm. Šīs visas ir normālas pazīmes, kuras liecina, ka laiks nestāv uz vietas. Ja tu vēlies saglabāt savu sejas ādu jauneklīgāku nedaudz ilgāk, šī masāža, kuru rekomendē atpazīstamā vācu kosmetoloģe Rene Koča, tev noteikti palīdzēs.

Neskatoties uz to, ka šī masāža ar karoti neko nemaksā un ir pieejama jebkuram, tā ir arī  ļoti efektīva. Šī vienkāršā masāža uzlabo asinsriti, samazina zem acīm esošo tumšo loku un krunciņu redzamību, kā arī padara ādu gludāku un elastīgāku. Pārsteidzoši ir tas, ka pirmie rezultāti, veicot šo masāžu ik dienas, būs redzami apmēram jau pēc 12 dienām.

Lai veiktu šo masāžu ir nepieciešamas četras tējkarotes, maza bļodiņa ar siltu linsēklu eļļu vai olīveļļu un glāze auksta ūdens ar ledus gabaliņiem.

1.       Atbrīvojiet seju no kosmētikas un uzklājiet mitrinošu krēmu. Pēc tam, dezinficējiet karotes un ielieciet tās glāzē ar ledus gabaliņiem.

2.       Kad karotes ir palikušas aukstas, pielieciet tās pie acu plakstiņiem un turiet tās vairākas sekundes. Atkārtojiet šo darbību piecas reizes. Gadījumā, ja karotes paliek siltas, apmainiet tās pret otru karošu pāri. Pēc tam, šo pašu darbību atkārtojiet arī uz maisiņiem zem acīm.  Šī tehnika palīdzēs atbrīvoties no piepampuma acu rajonā.

3. Pirms pārējās sejas masāžas uzsākšanas, ielieciet karotes uzkarsētajā eļļā. Pēc tam, viegli piespiediet tās pret seju un sekojiet pievienotajā attēlā redzamajām sejas līnijām.

4. Sejas masāžu ieteicams sākt ar pieri. Vispirms karoti pieliekot virs uzacīm un raidot to virzienā pret matu līniju.

5. Pēc tam veiciet apļveida kustības ap acīm, sākot no iekšējā acu kaktiņa.

6. Turpiniet ar sejas līnijām deguna rajonā.

7. Tālāk seko masāža vaigu rajonā, kur kustība jāsāk no lūpām uz deniņiem attēlā redzamajās vietās.

8.  Visbeidzot, karotes jāvirza no kakla lejasdaļas uz zodu.

Katra no šīm sejas masāžas kustībām jāveic 10 reizes. Gadījumā, ja karotes neslīd vienmērīgi pa sejas ādu, ir nepieciešams tās atkal iemērkt siltajā eļļā. Pēc šīs procedūras izmantojiet karstu ūdeni, lai notīrītu seju.

Pirmajās reizēs izmantojot šo paņēmienu jauneklīgas ādas saglabāšanai, procedūrai nevajadzētu būt ilgākai par 1-2 minūtēm, taču atkārtojot šo procedūru ik dienas, atveltītajam laikam pakāpeniski vajadzētu augt līdz pat 15 minūtēm dienā.

Informācija sagatavota pēc healthyfoodteam.com