Jaunieši Rīgā ālējas, nozog automašīnu un izraisa sadursmi

© f64

Svētdien agri no rīta Rīgas Brasas policijas iecirknis saņēma informāciju par jauniešiem, kuri ālējas Upes un Hospitāļu ielu apkaimē. Policisti notikuma vietā noskaidroja, ka jaunieši bija nolēmuši pavizināties ar svešu automašīnu.

 Pamanot kādas automašīnas atvērto bagāžnieku, viņi ielīduši automašīnā, savienojuši vadus un iedarbinājuši automašīnu. Tomēr mēģinot uzsākt kustību, viņi uzreiz izraisīja sadursmi ar priekšā stāvošajām automašīnām.

Pēc notikušā jaunieši bēguši, taču turpat netālu pamanījuši citu automašīnu. Viņi no automašīnas nozaguši ugunsdzēšamo aparātu un uz ielas izpūtuši ugunsdzēšamās putas.

Notikuma vietā policisti aizturēja 1996. un 2000. gadā dzimušus jauniešus. Jaunākais no aizturētajiem jau iepriekš bija sodīts par mantiska rakstura noziegumiem.

Šobrīd par zādzību grupā ir uzsākts kriminālprocess.

Latvijā

Ārstu biedrības nosodītais Edgars Mednis, kuram ir ne tikai homeopāta, bet arī pediatra sertifikāts, ar profesijai neatbilstošiem izteikumiem dalījies jau agrāk, pirms Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas nomelnošanas saistībā ar difterijas gadījumiem. Iepriekš Ārstu biedrība bezdarbībā vien plātīja rokas, bet šoreiz izskanējis vismaz skaidrs nosodījums. Taču joprojām nemainīgi Mednis var praktizēt kā sertificēts, proti, valsts atzīts ārsts, ziņo "De facto".