Gulbenes – Alūksnes bānītis maina kustības sarakstu

Sakarā ar izmaiņām valsts pasūtījumā un pasažieru plūsmā Gulbenes - Alūksnes šaursliežu dzelzceļā no 2010. gada 1. februāra tiek mainīts reisu skaits un kustības saraksts, vēsta "ziemellatvija.lv".

Saskaņā ar izmaiņām valsts pasūtījumā, pieņemts lēmums dzelzceļa posmā Gulbene - Alūksne samazināt reisu skaitu līdz diviem vilcienu pāriem dienā, līdzšinējo trīs vietā.

Lai pieejamā finansējuma ietvaros kompānija SIA „Gulbenes - Alūksnes bānītis" spētu nodrošināt drošus un uzticamus pārvadājumus, no 1. februāra tiek atcelts vilciens Nr. 692 un Nr. 691 - plkst. 06:00 no Gulbenes un plkst. 07:50 no Alūksnes.

Bez tam dienas reiss (vilciens Nr. 694) turpmāk no Gulbenes stacijas aties plkst. 13:00 (25 minūtes agrāk), bet no Alūksnes (vilciens Nr. 693) atiešanas laiks paliks nemainīgs - plkst. 15:20; vilciens turpmāk Alūksnes stacijā stāvēs 50 minūtes, pirms dosies atpakaļ uz Gulbeni.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.