Necilvēcīgas attieksmes dēļ atraitne ar trim bērniem paliek bez mājām; lūdz līdzcilvēku palīdzību

© scanpix

„Situācijas dzīvē ir dažādas, bet cilvēka nāve nāk negaidīti, atstājot dziļas sāpes, ilgas un arī nedienas,” savu aizkustinošo stāstu par savu draudzeni, kura zaudējusi ilggadēju draugu un necilvēcīgas attieksmes dēļ arī mājas, iesāk kāda sociālā tīkla facebook lietotāja.

”Mana ļoti laba draudzene, pat tuvāka kā pašas māsa, dzīvoja kopā ar savu draugu un trijiem bērniem. Dzīvoja un cīnījās, īrēja dzīvokli, bet te pēkšņi draugs nomira, trieciens mums visiem,” raksta sieviete un norāda, ka vīrieti vēl tikai piektdien apglabājuši.

Tomēr ar to viņas nedienas nav beigušās, īres līgums bijis uz mirušā vīrieša vārda un dzīvokļa īpašniece, uzzinot par situāciju, paziņoja, ka dzīvojamā platība jāatbrīvo nedēļas laikā.

„Tikko bēru izdevumi un tagad vēl nākamais trieciens,” emocionāli raksta sieviete, kura norāda, ka jaunu dzīvesvietu atrast izdevies, tomēr arī tur gadījušās ķibeles. „Atradām pa salīdzinoši saprātīgu cenu dzīvokli, sagrabinājām pirmajai iemaksai, draudzene pārbrauca, bet tās ir tukšas sienas, tur nav ir nekā. Ne krēslu, ne gultas, ne skapja,” raksta sieviete un norāda, ka, ja nu gadījumā kādam ir liekas mēbeles, kuras netiek izmantotas, viņas draudzene ļoti novērtu palīdzību.

„Es jūs lūdzu, ja gadījumā, jums ir kāda lieka mēbele, kuru jūs vairs neizmantojat un jums nav vajadzīga, varbūt varat noziedot?! Dzīvo viņa Āgenskalnā, bet gan jau atrastu iespēju aizbraukt pakaļ.Ja varat palīdzēt, lūdzu rakstat man sociālajā tīklā facebook, vai zvanat Ilzei – 22366968,” nobeidz Agnese Ezerroze jau iepriekš pasakoties visiem, kas palīdzēs.

Svarīgākais