Bērniem draudzīgs sunīts meklē jaunu saimnieku

© publicitātes

Portāls nra.lv saņēmis kādas lasītājas stāstu par patversmē dzīvojošu suņuku, kuram nepieciešamas jaunas mājas.

„Rakstu Jums, lai pastāstītu par fantastisku suni vārdā Osis, kurš dzīvo Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmē Līčos. Suņukam ir tikai 7 gadi, bet daudzi viņu neizvēlas tikai dēļ vecuma. Osis ir ļoti mīļš suns un aktīvs. Viņš ir bērnu draugs. Viņš piedalās Ulubeles Cilvēcības stundās un braukā pa skolām un nometnēm pie bērniem. Viņš lieliski saprotas arī ar pavisam maziem bērniem, kā tas redzams bildē ar manu mazo meitiņu. Osis lieliski jutīsies aktīvā ģimenē ar maziem bērniem, kurus pieskatīs un ļaus sevi mīļot,” raksta lasītāja un portālam atsūtijusi arī attēlus, kuros suņuks redzams ar pašas mazo meitiņu.

Tomēr autore norāda, ka Osim nederēs mājas ar citiem suņu puišiem, jo viņš labi satiekot tikai ar maziem sunīšiem un kucītēm.

Tāpat lasītāja uzsver, ka sunīts patversmē pavadījis jau vairāk kā gadu un nu patiešām pelnījis doties mājās.

Ja kāds ir gatavs sniegt Osim mājas, jādodas uz patversmi jebkurā dienā 10:00-17:00. Patversme atrodas Stopiņu novadā, Līčos. Patversmes tālruņa numurs ir 27803333.

Latvijā

Kādus auto izvēlas Latvijas iedzīvotāji? Kāds ir mašīnu vidējais vecums? Un kas attur iegādāties šobrīd plaši popularizētos elektroauto, kuru iegādi atbalsta arī valsts? Atbildes uz šiem jautājumiem sniedz nesen veikts pētījums, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.