Protestēs pret grāmatu par Vairu Vīķi-Freibergu

Iniciatīvu grupa "Rokas nost", kas iebilst pret izdevniecības "Baltic Screen" plāniem izdot grāmatu bijušo prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu, nolēmusi 25.janvārī pie izdevniecības biroja rīkot protesta akciju.

Iniciatīvu grupa informē, ka rīt, plkst.12, grupas dalībnieki ar plakātiem pulcēsies uz mierīgu protesta akciju pie "Baltic Screen" ēkas.

"Dažu dienu laikā jau vairāki desmiti cilvēku ar saviem vārdiem un elektroniskā pasta adresēm "rokasnost.com" mājas lapā ir atbalstījuši pret nomelnojumiem un ķengām mūsu tautas prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu. Un tāpat desmiti cilvēku ir gan publiskojuši, gan pēc adreses nosūtījuši savu rezolūciju, nosodot nožēlojamo, pēc oligarhu pasūtījuma uzsākto ķengāšanos pret tautas prezidenti un izsakot skaidru pārliecību, ka Latvijas tauta boikotēs jebkādus maziskos garadarbus," teikts iniciatīvu grupas izplatītajā paziņojumā.

Jau ziņots, ka izraudzīts nosaukums grāmatai par eksprezidenti Vairu Vīķi-Freibergu un tās nosaukums būs "Va(i)ras virtuve".

Latvijā

Jāvērtē, vai un kā sankciju piemērošana nelietderīgi naudu tērējušām iestādēm ietekmētu iestāžu pakalpojumu saņēmējus - iedzīvotājus, uzņēmējus un nevalstiskās organizācijas, komentējot Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča priekšlikumu, aģentūrai LETA pauda Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Svarīgākais