NEŽĒLĪGI: Jēkabpilī zaglis grūtniecei nozog mazulim sagatavotās lietiņas

© Scanpix

Kā ziņo sociālā tīkla facebook lietotāji, ļoti nepatīkams gadījums brīvdienās noticis Jēkabpilī. Kāds zaglis nozadzis grūtniecei somas, kurā atrodies viss nepieciešmais jaunās dzīvības sagaidīšanai slimnīcā.

Cilvēki, kuri dalās ar šo ierakstu atklāj, somas nakts aizsegā esot izzagtas no mašīnas. „Naktī no 18. uz 19. jūliju no auto, kas atradās uz Palejas ielas 13, Jēkabpilī nozagtas 2 sporta somas ( Avon firmas rozā un melna ar uzrakstu Rīga). Somās atradās viss nepieciešamais, lai dotos uz slimnīcu sagaidīt otro bērniņu ģimenē!” vēsta informācija sociālajos tīklos.

Tāpat arī cilvēki lūdz dalīties ar šo informāciju, lai topošā māmiņa varētu atgūt visu savam mazajam nepieciešamo un iespējamos aculieciniekus, zagli vai somas atradējus atsaukties zvanot uz telefona numuriem: 29333591 vai 26415954

Latvijā

Ārstu biedrības nosodītais Edgars Mednis, kuram ir ne tikai homeopāta, bet arī pediatra sertifikāts, ar profesijai neatbilstošiem izteikumiem dalījies jau agrāk, pirms Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas nomelnošanas saistībā ar difterijas gadījumiem. Iepriekš Ārstu biedrība bezdarbībā vien plātīja rokas, bet šoreiz izskanējis vismaz skaidrs nosodījums. Taču joprojām nemainīgi Mednis var praktizēt kā sertificēts, proti, valsts atzīts ārsts, ziņo "De facto".