Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Mūžībā aizgājis Lauris no Rēzeknes Zaļā kora

© facebook.com

Kā vēsta portāls "kasjauns.lv",  vakar agri no rīta kādā Rīgas slimnīcā nomira jaunietis no Rēzeknes Zaļo pakalnu kora - Lauris Komuls. Mēneša sākumā viņa rehabilitācijai tika vākti arī līdzcilvēku ziedojumi un baznīcā rīkoti aizlūgumi. Diemžēl dažas nedēļas pēc ūdenī gūtās traumas viņa dzīvība izdzisa.

Kā savā facebook profilā informē aizgājušā tuvinieki, atvadīšanās no L. Komula notiks 24. jūlijā pulksten 11, Rēzeknes Sāpju Dievmātes Romas katoļu baznīcā, kas turpināsies Ančupānu kapos. 

Jau ziņojām, ka L. Komula brālis Reinis vērsās pie sabiedrības ar aicinājumu palīdzēt:„Ģimenē ir notikusi traģēdija un nepieciešama jūsu, draugu un paziņu palīdzība. Lauris, lecot ūdenī, ir lauzis mugurkaula kakla skriemeļus un sabojājis muguras smadzenes un pašlaik ir slimnīcā, viņam ir slikti ar veselību. Operācija ir noritējusi veiksmīgi, tomēr ir nepieciešama jūsu palīdzība. Esmu ļoti priecīgs redzot to, cik draugi un paziņas ir atsaucīgi un jūt līdzi manam brālim. Viņam paliek labāk, bet nu noteikti būs nepieciešama rehabilitācija un daudz kas cits, kas radīs lielus finansiālus izdevumus. Saprotu, ka ļoti būs nepieciešama nauda Laura atveseļošanās procesam. Jau iepriekš liels paldies visiem par atbalstu šajā smagajā situācijā!"