ACULIECINIEKS: Autobuss ar bērniem slīd grāvi; glābēji būšot pēc pusotras stundas [papildināts]

© twitter; ekrānšāviņš

Kā ziņo kāds sociālā tīkla twitter lietotājs, Rucavas pagastā autobuss iebraucis grāvī un ar visiem ekskursantiem lēnām slīd grāvī, tomēr glābēji palīgā nesteidzas.

Kāds sašutis aculiecinieks ievietojis sociālajā tīklā twitter bildi, kurā redzams grāvī iebraucis autobuss un attēlu papildinājis ar ierakstu: „Pilns autobuss ar ekskursantiem (arī bērni) slīd grāvī pie Rucinavas (Rucavas - red. piezīme). Glābēji būs pēc 1,5 h!”.

Tomēr Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Viktorija Gribuste šādu informāciju noliedz, sakot – glābēji jau devušies ceļā. „Glābēji ir izbraukuši gan no Liepājas, gan no Priekules un ieradīsies vietā ļoti operatīvi. Noteikti informācija par to, ka būšot jāgaida pusotra stunda ir pārspīlēta, jo no tuvākā posteņa glābējiem jāveic tikai 48 kilometri,” uzsver V. Gribuste.

Kā ziņo VUGD sabiedrisko attiecību speciāliste Marita Masule, šobrīd autobuss no grāvja jau ir izvilkts. Tiesa, glābēji notikuma vietu nemaz nav sasnieguši, jo nelaimē nokļuvušajiem ekskursantiem no grāvja izkļūt palīdzējis garām braucošs traktors.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais