Policija meklē Alūksnē pazudušu 13 gadus vecu meiteni

© Valsts policija

Alūksnes policija lūdz iedzīvotāju palīdzību 13 gadus vecās Karīnas Sedlenieces meklēšanā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja inspektore Sintija Virse.

Meitene pēdējo reizi redzēta 18.jūlijā, kad ap plkst.19 izgāja no savas dzīves vietas Alūksnē, un līdz šim brīdim nav informācijas par meitenes atrašanās vietu.

Meitene ir 160 centimetrus gara, vidējas miesas būves, ar gariem, brūniem matiem. Varētu būt ģērbusies rozā krāsas kleitā.

Policija lūdz ikvienu, kura rīcībā ir informācija par viņas atrašanās vietu vai jebkāda cita informācija, kas sekmētu Sedlenieces atrašanās vietas noskaidrošanu, informēt pa tālruni 25484659 vai 110.

Latvijā

Pēdējo trīs gadu laikā svārstīgas sociāli ekonomiskās situācijas rezultātā ievērojami palielinājies atbalstāmo personu - zemu ienākumu un krīzes situācijā nonākušo Latvijas iedzīvotāju - skaits, turklāt to vidū no 2022.gada bieži ir arī Ukrainas iedzīvotāji, valdībai sniegtajā informatīvajā ziņojumā par materiālās nenodrošinātības mazināšanu atzīmē Labklājības ministrija (LM).

Svarīgākais