Jūrā pie Salacgrīvas traģiski iet bojā Dānijas pilsonis

© F64

Vakar Rīgas jūras līcī pie Salacgrīvas no jahtas jūrā iekritis un noslīcis Dānijas pilsonis, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Glābēji saņēma informāciju, ka jūrā pie Salacgrīvas, divus līdz trīs kilometrus no krasta, no jahtas ūdenī iekritis 65 gadus vecs vīrietis. Glābēji ar motorlaivu devušies palīgā, vīrieti atraduši un nogādājuši krastā. Cietušais nodots mediķiem, kuri vīrieti mēģināja reanimēt, taču tas nav izdevies un viņš gājis bojā.

Jahtu Salacgrīvas ostā nogādājusi bojā gājušā dzīvesbiedre, 60 gadus veca Dānijas pilsone. Arī sieviete nonākusi mediķu aprūpē, bet viņai būtiski veselības traucējumi netika konstatēti.

Kāds 57 gadus vecs vīrietis vakar noslīcis arī Kuldīgas novada Pelčos, Sprinčupes ūdenskrātuvē. Noslīkušo vīrieti atraduši VUGD ūdenslīdēji.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.