ACULIECINIEKS: Valdemāra ielas "Rimi" no griestiem gāžas ūdens [papildināts]

© twitter; ekrānšāviņš

Kā mikroblogošanas vietnē ziņo vairāki aculiecinieki, pēcpusdienas spēcīgais lietus ir radījis pamatīgas problēmas ne tikai Rīgas ielās, bet arī Valdemāra ielas "Rimi", kur no griestiem gāžas ūdens.

"RIMI Valdemāra ielā no griestiem gāžas ūdens. Interesanti, vai tas nevar izraisīt īssavienojumus? Evakuācijas nebūs?", satraukta kāda aculieciniece.

Kā portālu nra.lv informēja uzņēmuma "Rimi Latvia" pārstāve Inga Bite, veikals varētu atsākt darboties jau šovakar:  "Intensīvo lietusgāžu dēļ šorīt Rimi Valdemārs radās lietus notekūdeņu sistēmas pārrāvums, kura dēļ veikala telpās iekļuva lietus notekūdeņi.  Tika veikta apmeklētāju un veikala darbinieku evakuācija, kā arī ir sākta bojājumu novēršana. Visticamāk, veikals varētu atsākt savu darbu šīs dienas vakarā."

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais