Biedrība "Antiglobālisti" rīko trešo piketu

Biedrība "Antiglobālisti" šo sestdien, 23.janvārī, rīko pēdējo no trijiem, jau decembrī pieteiktajiem piketiem.

Sapulce - pikets notiks plkst. 13.00, Bulduros, Bulduru prospektā 16 (pie "Villas Marta").

pie bijušajam "Parex" bankas īpašniekam Viktoram Krasovickim Bulduros piederošās mājas "Villa Marta".Mītiņa mērķis būs protestēt pret banku patvaļu un paust nosodījumu bijušo "Parex" bankas īpašnieku darbībām.

Jau ziņots, ka 20. janvārī biedrība "Antiglobālisti" rīkoja piketu pie bijušās Valsts policijas ēkas Brīvības ielā 61.

Piketā biedrības pārstāvji pauda neapmierinātību ar "Drošības policijas bezdarbību sakarā ar draudiem Latvijas valsts pastāvēšanai".

Bet, 13.janvārī, "Antiglobālisti" rīkoja mītiņu pie jaunās "Parex bankas" ēkas Republikas laukumā, pulcējot ievērojami vairāk masu mediju pārstāvju un policijas darbinieku nekā domubiedru.

Uz protestētāju plakātiem angļu valodā bija rakstīts: "Dodiet darbu, nevis nodokļus!", "Mēs - par cilvēku cienīgu dzīvi" un "Latvijas varas augšgalu - starptautiskajā tiesā nekavējoši".

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais