ACULIECINIEKS: Ulbrokā izzāģētas simtgadīgas priedes

© Apriņķis.lv

Ulbrokā, ceļu sazarojumā pie autobusu pieturas "Pagrieziens uz Ogri" bija skaists meža stūris, kuru bija iemīļojuši pastaigām Ulbrokas iedzīvotāji, vēsta Apriņķis.lv. Tagad tur rēgojās kaudzē samesti simtgadīgu priežu stumbri.

Par šo ainu portālu Apriņķis.lv informēja iedzīvotājs Jānis, rakstot. ka pirmdien gar veloceliņu tika novilkta raiba lente, un mežā sākās prātam neaptverama barbariska darbība, kas turpinājās arī pa lietu līdz pat plkst. 22. Otrdien meža vietā tikai rēgojas kaudzē samestu simtgadīgu priežu stumbri. Zāģēšana turpinājās, izraujot ar visām saknēm pat pēdējo koku rindu gar veloceliņu Institūta ielā, ziņo Jānis. Viņš piebilst, ka, viņaprāt, tiek atbrīvota vieta kāda bagātnieka pilij. 

Kā Apriņķis.lv uzzināja Stopiņu novada domē, koku izciršana Ulbrokā notiek tamdēļ, ka VAS "Latvijas Valsts ceļi” ir uzsākuši projekta "Valsts reģionālā autoceļa P4 Rīga-Ērgļi un P5 Ulbroka-Ogre krustojuma rekonstrukcija" realizāciju.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais