Interneta huligāni dod atbildes triecienu "Putinkrekliem"

© facebook.com

Jau rakstījām, ka pagājušajā nedēļā jaunu sabiedrības sašutuma vilni izraisījis komponista Imanta Kalniņa jaunākais pirkums - T-krekls ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina attēlu. Nav pagājusi pat nedēļa, un interneta huligāni ir devuši atbildes triecienu visiem "Putinkreklu" piekritējiem.

Jezga ap Latvijā iemīļoto komponistu Imantu Kalniņu un "Putinkrekliem" sākās pēc tam, kad medijos parādījās informācija, ka I. Kalniņš iegādājies T-kreklu ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina attēlu.

Jau ziņojām, ka intervijā TV3 Ziņām I. Kalniņš atzinis, ka šodienas Latvija viņam ir "liela vilšanās", tāpat mākslinieks uzskata, ka viena no lielākajām kļūdām bijusi Latvijas iestāšanās Eiropas Savienībā un NATO, jo pievienošanās nav devusi valstij nekādu labumu.

Latvijā

Lai uzlabotu drošību lidmašīnās un nedisciplinētus pasažierus par veiktajiem pārkāpumiem gaisa kuģī varētu saukt pie atbildības, neatkarīgi no valsts jurisdikcijas, Saeima ceturtdien, 3.oktobrī, konceptuāli atbalstīja likumprojektu, ar kuru paredzēts ratificēt protokolu par grozījumiem Konvencijā par noziegumiem un dažām citām nelikumīgām darbībām, kas izdarītas gaisa kuģos.

Svarīgākais