Iereibis vīrietis ar cirvi terorizē kaimiņus

© F64

Pagājušajā piektdienā, 19.jūnijā Jūrmalas iecirkņa policisti saņēma izsaukumu uz kādu daudzdzīvokļu māju Dzintaros, kur starp kaimiņiem bija izcēlies konflikts. Izbraucot uz notikuma vietu, policisti notikuma vietā sastapa kādu manāmi iereibušu vīrieti ar cirvi rokās, ziņo Valsts policija.

Likumsargi noskaidroja, ka iereibušais vīrietis jau ilgstoši terorizē pārējos mājas iemītniekus. Šoreiz viņš bija paņēmis cirvi un uzbrucis mājas kaimiņiem, tostarp vienam nodarot maznozīmīgus miesas bojājumus. 1963.gadā dzimušais vīrietis tika aizturēts un nogādāts iecirknī. Aizturēšanas brīdī agresīvais vīrietis atradies meklēšanā par iepriekš neizciestu administratīvo sodu.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par huligānismu, ja tas saistīts ar miesas bojājumu nodarīšanu cietušajam. Par šādu noziegumu paredzēts sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.
Šodien tiesa vīrietim piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais