Armēņu medijs kļūdaini ziņo, ka Zatlers licis atkāpties ārlietu ministram Riekstiņam

© Panorama.am

Iespējams, sajaucot Latviju ar Lietuvu, armēņu ziņu portāls Panorama.am šodien kļūdaini vēsta, ka Latvijas prezidents Valdis Zatlers ir lūdzis premjeru Valdi Dombrovski "atlaist" ārlietu ministru Māri Riekstiņu.

Raksts papildināts ar lielu Valda Zatlera fotoattēlu. Rakstā skaidrots, ka Valdim Zatleram radušās domstarpības ar Riekstiņu. Visticamāk, armēņu žurnālisti ir sajaukuši Latviju ar Lietuvu, jo Lietuvas prezidente Daļa Grībauskaite vakar izteikusi neuzticību ārlietu ministram Vīgaudam Ušackam un ierosinājusi premjerministram Andrjum Kubiļum sākt viņa atlaišanas procedūru. Ministrs šodien atkāpies no amata.

Valsts prezidenta Valda Zatlera preses sekretāre Ilze Rassa nra.lv informēja, ka prezidents nav lūdzis Riekstiņa demisiju, un nemaz arī nav domājis to darīt. Viņa piebilda, ka ārvalstu žurnālistiem bieži gadās sajaukt Latviju ar Lietuvu, bet tik nozīmīga kļūda redzēta pirmo reizi.

Latvijā

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) ir izsludinājusi iepirkumu par Biķernieku kompleksās sporta bāzes tuneļa pārbūvi un būvju demontāžu, liecina informācija Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS).

Svarīgākais