ACULIECINIECE: Bērnu rotaļas pie Akmens tilta teju pārvēršas traģēdijā

© F64

Satraucošu ierakstu sociālajā tīklā facebook ievietojusi kāda lietotāja, kura vēlreiz vērš uzmanību vecāku, vecvecāku un visu līdzcilvēku atbildībai par bērnu drošību.

Kā liecina sievietes ieraksts sociālajā tīklā facebook, tad šodien ap plkst.12.00 viņa devusies mājup pāri Akmens tiltam un gar Daugavu Pārdaugavas pusē pamanījusi sākumā dīvainu, vēlāk šausminošu skatu. Pie Akmens tilta zālītē spēlējās kādi piecpadsmit trīs līdz četrus gadus veci bērniņi, kurus pieskatīja divas jaunkundzes, kas, viņasprāt, bija audzinātājas. Vietas izvēle rotaļām sievietei šķita mazliet dīvaina.  Atstarojošo vestīšu bērniem arī nebija.

Tad sekojusi notikumu šausminošā daļa. Tikko garām paskrējusī meitene no bērnu pulciņa pēkšņi metās brauktuves virzienā. Tikmēr viens no mazajiem jau bija piegājis pie brauktuves un lika rociņas, par laimi tajā brīdī stāvošas kravas mašīnas riteņiem. Meitene paspēja, un par laimi šis ir pamācošs nevis traģisks stāsts. Bet pieskatošās dāmas pat nebija pamanījušas, kas notiek.

Sieviete pēc šī atgadījuma vēlreiz lūdz vērst uzmanību drošībai un atgādina, ka bērnu drošība ir atbildīgs darbs.

Svarīgākais