ŠOKS: "Rimi" salātos atrod treknu vaboli

© twitter; ekrānšāviņš

Kāda sociālā tīkla twitter lietotāja dalījusies ar ļoti nepatīkamu atradumu „Rimi” salātos.

Jaunā dāma „Rimi” hipermārketā, kurš atrodas t/c Alfa iegādājusies „cēzara” salātus un bez vistas gaļas tajos atradies arī papildus proteīna avots – diezgan trekna vabole.

Meitene dalījusies ar bildi sociālajā tīklā twitter un papildinājusi attēlu ar sarkastisku komentāru: „Paldies par jauko pārsteigumu cēzara salātos.”

Veikala „Rimi” twitter konta operators, gan steidzis atvainoties par nepatīkamo incidentu, kā arī centies noskaidrot adresi un piedāvājis meitenei doties uz „Rimi” hipermārketu pakaļ naudai par sabojātajiem salātiem, tomēr kliente uz šo aicinājumu, vismaz sociālajā tīklā twitter, nav atbildējusi.

"Rimi Latvia" pārstāve Laura Podskočija norāda - šādi gadījumi ir visai reti. "Rimi saviem pircējiem vēlas nodrošināt tikai kvalitatīvu un drošu pārtiku, tādēļ, ja rodas kaut mazākās šaubas par produkta atbilstību kvalitātes prasībām, katru gadījumu individuāli izmeklē. Arī šajā gadījumā, saņemot no pircējas informāciju par it kā salātos atrasto vaboli, nekavējoties veicām produkcijas pārbaudes attiecīgajā veikalā. Jāpiebilst, ka veikalā esošie salāti ir kvalitatīvi, un šis ir pirmais gadījums, kad saņemam šādu sūdzību par šiem salātiem," min L. Podskočija.