Vienotā pieteikšanās studijām sāksies pēc Jāņiem

© Publicitātes foto

Vienotā pieteikšanās pamatstudijām 11 Latvijas augstskolās sāksies 25.jūnijā un noritēs līdz 7.jūlijam. Tāpat kā pērn, pieteikšanās studijām notiks valsts un pašvaldību portālā "www.Latvija.lv".

 

Vienotā pieteikšanās paredzēta pamatstudijām Latvijas Universitātē, Banku augstskolā, Daugavpils Universitātē, Informācijas sistēmu menedžmenta augstskolā, Latvijas Lauksaimniecības universitātē, Liepājas Universitātē, Rīgas Tehniskajā universitātē, Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā, Rēzeknes Augstskolā, Ventspils Augstskolā, kā arī Vidzemes Augstskolā.

Apstiprināt elektronisko pieteikumu vai pieteikties klātienē augstskolu uzņemšanas punktos varēs no 1.jūlija līdz 7.jūlijam.

Konkurss vienotajā uzņemšanā norisināsies divās kārtās. Pirmās kārtas rezultāti tiks paziņoti 10.jūlijā pēc plkst.17, otrās kārtas rezultāti - 14.jūlijā pēc plkst.17. Konkursa rezultāti tiks paziņoti portālā "www.latvija.lv", kā arī īsziņu un elektroniskās vēstules veidā.

Pieteikšanās studijām Rīgas Stradiņa universitātē sākās mēneša sākumā un arī noritēs līdz 7.jūlijam. Pieteikšanās studijām šajā augstskolā notiek atsevišķi.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.