BMW Rīgā notriec jaunu meiteni un aizbēg

© facebook,

Kāds BMW autovadītājs notriecis jaunu meiteni un aizbēdzis no nozieguma vietas, pat nepiedāvājot jaunkundzei palīdzību.

Meitene savā sociālā tīkla profilā facebook dalījusies ar attēlu, kurā redzamas viņas brūces un attēlu papildinājusi ar informāciju „Kaimiņ! es tavam bembim pielikšu vannas istabas spoguļus pie sāniem, lai turpmāk redzi arī aizmuguri. Paldies par caurumu zodā un citiem vaļējiem pušumiem!” pēc kuras noprotams, ka meitene notriekta pie mājām un, iespējams, autovadītāju pazīst.

Tomēr vēlāk, apspriežot šo gadījumu ar saviem draugiem, komentāru sadaļā meitene min, ka negadījuma laikā auto numuru diemžēl pierakstīt nav paguvusi, jo gulējusi zemē un centusies piecelties. Viņa arī atklāj, ka autovadītājs sākumā apstājies, bet pēc tam iespiedis pedāli grīdā un aizlaidies.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.