Veikals izmanto sastrēgumu, lai piesaistītu klientus

© twitter.com

Šobrīd Rīgā centrā un Pārdaugavas pusē ir ievērojami sastrēgumi, un, kamēr autovadītāji nīgri nīkst sastrēgumos, tikmēr kāds veikals mēģina situāciju glābt, kā prot.

Kāds celtniecības preču veikals sociālajā tīklā twitter paziņojis - sastrēgumā nīkstošie autovadītāji droši drīkst iegriezties veikala telpās uz kafiju.

Jau ziņots, ka Austrumu partnerības samita pasākumu laikā noteikto satiksmes ierobežojumu dēļ Rīgā izveidojušies plaši sastrēgumi. Saskaņā ar "Balticmaps.eu" informāciju apgrūtināta satiksme ir uz Vanšu tilta un Salu tilta. Braukšana nav apgrūtināta vienīgi pa Dienvidu tiltu. Sastrēgums izveidojies arī uz Kalnciema ielas pārvada virzienā uz centru. Problemātiska pārvietošanās ar automašīnu ir arī K.Ulmaņa gatvē virzienā uz centru, K.Valdemāra ielā virzienā uz centru un Lāčplēša ielā pirms Gogoļa ielas.

Lai uzbrauktu uz Vanšu tilta Rīgā, virzienā no Pārdaugavas uz centru, autovadītājiem šorīt jābūt ļoti pacietīgiem, jo tuvējās ielās izveidojušies lieli sastrēgumi. Arī uz Salu tilta satiksme no rīta bija krietni lēnāka nekā ikdienā.

Svarīgākais