Anglijā pārdod dzīvībai bīstamu kosmētiku

© mirror.co.uk

Pircēji, vēloties nedaudz ietaupīt, nereti izvēlās dažādus zīmolu produktus pasūtīt internetā. Pasūtot lētas preces, it īpaši kosmētikas produktus, ir jābūt ļoti uzmanīgam savā izvēlē. Diemžēl, pārsvarā šī kosmētika ir „lēti pakaļdarinājumi”, kuri satur toksiskas vielas.

Atsaucoties uz portāla mirror.co.uk ievietotu informāciju, policija Anglijā ir izziņojusi trauksmi par kosmētikas produktiem, kuri bieži vien satur bīstamu daudzumu cianīda, arsēna, kā arī pat žurku izkārnījumus, kuri var izraisīt dažādas alerģiskas reakcijas, aklumu un iedzimtas deformācijas.

Gevins Terijs, kurš ir par tirdzniecības standartiem atbildīgā amatpersona Anglijā, atzīst, ka šie krāpnieki specializējās uz vienāda vai līdzīga zīmola iepakojuma izveidi, taču viņiem nav svarīga kvalitāte, līdz ar to, viņiem nerūp produkta saturs un tā bīstamība.

G. Terijs aicina neuzticēties „lētiem piedāvājumiem” un vienmēr izvērtēt katras preces iespējamo kvalitāti.

Informācija sagatavota pēc mirror.co.uk

Latvijā

Reģionālās nozīmes autobusu maršrutos Krāslava-Robežnieki-Asūne, Daugavpils-Zemgale un Daugavpils-Lipinišķi no šī gada 15.jūlija būs izmaiņas saistībā ar reisu izpildēm un kustības grafikos iekļautajām pieturām, aģentūru LETA informēja VSIA "Autotransporta direkcija" (ATD) pārstāvji.