Pļavniekos divi vilku suņi saplosa mazu sunīti

© facebook,

Jevgēnija sociālajos tīklos dalās ar šokējošu ziņu, proti, divi vācu aitu vilku sugas suņi burtiski pārrauj uz pusēm mazu sunīti.

Sieviete raksta, ka 3. maijā Pļavniekos viņas vecāki devās pastaigā pa Klāņu ielu līdz Ļaudonas ielas krustojumam. Mamma nesa viņu iemīļoto špicu Marselu, taču pēkšņi uzradās divi vācu vilku sugas suņi, kas pāris sekundēs mammu ar visu mazo sunīti nogāza uz zemes. Jevgēnijas tēvs centās atgaiņāt suņus, taču bezcerīgi. Abi vilku sugas suņi izrāva mazo sunīti mammai no rokām un sāka to plosīt. Rezultāts šausminošs-abi lielie suņi ieskrēja savā pagalmā un saplosīja Marselu. Mazā suņuka orgāni tika izmētāti pa visu pagalmu.

Mamma bija visa netīra, trīcoša un ar saplēstu apģērbu. Kamēr cietušie gaidīja policiju, tikmēr atgriezās arī vācu vilku sugas suņu saimnieks, kas mierīgi iebrauca pagalmā un aizvēra vārtus. Policija pierakstīja cietušo liecības un lielo suņu saimnieks atdeva Maršala orgānus maisiņā, sakot: „Laikam vārti nenostrādāja, ko nu? Jūs paskatieties sev tādu pašu, tikai normālās cenās, es apmaksāšu.”

Suņu saimnieku gaida administratīvais sods. Nākamajā dienā Jevgēnija devās pie šī kunga ar jautājumiem: „Ja manas mammas vietā ietu bērns ar suni, un suņi būtu uzbrukuši gan bērnam, gan mazajam sunim? Ja sekas ar bērnu būtu traģiskas? Ko tad?” Uz šiem jautājumiem saimnieks vien paraustīja plecus un atteica, ka tā taču nenotika.

Jāpiezīmē, ka šī nav pirmā reize, kad saņemtas sūdzības par to, ka suņi apdraud iedzīvotājus.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.