Pagājusī diennakts bijusi traumatiska, viens bojāgājušais

© F64

Vakar notikuši vairāki negadījumi, kuros iesaistīti velosipēdisti, reģistrētas vairākas automašīnu avārijas. Vienā no tām šoferis gājis bojā.

Vakar Aizputes novada Lažas pagastā autoavārijā gājis bojā jauns BMW vadītājs.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis, ap plkst.14 1996.gadā dzimis jaunietis netika galā ar automašīnas "BMW 320" vadību, nobrauca no ceļa un uzbrauca kokam, kā rezultātā auto sāka kūleņot.

Transportlīdzekļa vadītājs no negadījumā gūtajām traumām mira notikuma vietā.

Savukārt Limbažos kāds jauns vīrietis, alkohola reibumā vadot automašīnu BMW ar trīs pasažieriem tajā, izraidīja avāriju. Visi pasažieri guva dažādas traumas un tika nogādāti slimnīcā, bet pats autovadītājs nonāca reanimācijas nodaļā.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis, ap plkst.14.30 Limbažos, Meža ielā, 1989.gadā dzimis jaunietis, netiekot galā ar automašīnas "BMW 330" vadību, nobrauca no ceļa.

Negadījumā galvas un muguras sasitumus, lūzumus, kā arī smadzeņu satricinājumu guva trīs automašīnas pasažieri - divas 1996.gadā dzimušas meitenes un viens 1992.gadā dzimis jaunietis. Visi trīs tika hospitalizēti. Pats vadītājs, kurš bija alkohola reibumā, ar politraumu tika nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā. Viņa organismā tika konstatētas 1,36 promiles alkohola.

Vakar reģistrēti arī vairāki ceļu satiksmes negadījumi Rīgā, kuros iesaistīti velosipēdisti, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Ap plkst.14 pie Latvijas Universitātes Botāniskā dārza, Vīlipa un Elvīras ielas krustojumā, 1990.gadā dzimis velosipēdists uz gājēju pārejas uzbrauca 2002.gadā dzimušai meitenei, kura pēc negadījuma tika nogādāta slimnīcā.

Nepilnu stundu vēlāk Daugavgrīvas ielā, pie Krēslas ielas, nenoskaidrots velosipēdists uzbrauca 1994.gadā dzimušai riteņbraucējai un no notikuma vietas aizminās. Cietusī pēc negadījuma tika hospitalizēta.

Savukārt ap plkst.15.20 uz Vanšu tilta nenoskaidrotos apstākļos no velosipēda nokrita sieviete, kura guva dažādus sasitumus un nobrāzumus.

Kā ziņots, lai pievērstu uzmanību velosipēdistu apdraudējumam uz ceļiem, vakar Rīgā notika ikgadējais "Kritiskās masas" brauciens. Arī citviet Latvijā notika dažādi velobraucieni, simboliski atklājot jauno velosezonu.

Svarīgākais