Laupītāji iespundē palīgtelpā aptiekāri; nozog 150 eiro

Attēlam ir ilustratīva nozīme © www.liepajniekiem.lv

Marta beigās Rīgas Brasas iecirkņa darbinieki bija saņēmuši izsaukumu uz kādu aptieku Miera ielā. Tur divi vīrieši bija ienākuši aptiekā, pārlēkuši pāri letei, iestūmuši aptiekāri palīgtelpā un viņu tur iespundējuši. Kamēr aptiekāre centās izkļūt no palīgtelpas, laupītāji no kases paņēma aptuveni 150 eiro un aizbēga no notikuma vietas.

Pēc neilga laika aptiekas darbiniece pati saviem spēkiem izkļuva no palīgtelpas un izsauca policiju. Izmeklēšanas laikā policisti noskaidroja iespējamās vainīgās personas un pirmdien aizturēja 1976. un 1989. gadā dzimušus vīriešus.

Abi aizturētie, kuri jau iepriekš bija nonākuši policijas redzeslokā, atzina savu vainu laupīšanā. Vakar aizturētajiem vīriešiem tika piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Par laupīšanu grupā ir uzsākts kriminālprocess. Par šādu noziegumu vīriešiem var draudēt brīvības atņemšana līdz astoņiem gadiem.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais