Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā

Divi vīrieši guvuši apdegumus, mēģinot stumt degošu auto

© F64

Vakar vakarā Jēkabpilī divi vīrieši guvuši apdegumus, mēģinot izstumt no garāžas aizdegušos automašīnu.

 

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), vakar plkst.20.47 tika saņemts izsaukums uz Siliņu ielu Jēkabpilī, kur dega vieglā automašīna piecu kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā roku un sejas apdegumus bija guvuši divi 23 un 46 gadus veci vīrieši, kuri degošo automašīnu mēģināja izstumt no garāžas.

Stundu pirms šī negadījuma kāda cita vieglā automašīna aizdegās uz ceļa Rīga-Veclaicene Siguldas novadā. Degšanas platība bija četri kvadrātmetri. Šajā ugunsgrēkā cieta 25 gadus vecs vīrietis, kurš guva sejas apdegumus.

Savukārt Rīgā, Patversmes ielā, kādas piecstāvu mājas ceturtā stāva dzīvoklī vakar no rīta piedega ēdiens. Šajā ugunsgrēkā VUGD darbinieki izglāba apmēram 30 gadus vecu sievieti un vīrieti, kuri bija saindējušies ar degšanas produktiem.

Vakar vakarā Olaines pagasta Jāņupē 100 kvadrātmetru platībā dega kāda dārza māja un siltumnīca, taču šajā ugunsgrēkā cilvēki necieta.

Kā liecina operatīvā informācija, aizvadītajā diennaktī, laikā no 19.aprīļa plkst.6.30 līdz 20.aprīļa plkst.6.30, VUGD kopumā saņēmis 57 izsaukumus - dzēsti 42 ugunsgrēki, veikti astoņi glābšanas darbi, bet septiņi izsaukumi izrādījušies maldinoši. Ugunsgrēkos cietuši pieci cilvēki, bojāgājušo nav.