Uz Liepājas-Nīcas šosejas notikusi traģiska avārija [papildināts]

© liepajniekiem.lv

Šorīt pēc pulksten 7 pie tilta uz šosejas A11 Liepāja-Lietuvas robeža Toseles upē ieskrēja automašīna "Honda Jazz", un bojā gājusi tās vadītāja. Kā portāls noskaidroja negadījuma vietā, 1950.gadā dzimusī sieviete braukusi virzienā no Nīcas uz Liepāju, viņa automašīnā bijusi viena.

Automašīna no upes ir izcelta. Negadījuma vietā strādājošie Neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieki neizslēdza iespēju, ka 65 gadus vecajai sievietei pie stūres kļuvis slikti ar veselību, kā rezultātā viņa nobraukusi no ceļa un iekritusi upē.

Vieglā automašīna nebremzējot bija iebraukusi autoceļa pretējā braukšanas joslā, nolauzusi daļu tilta barjeras un iekritusi tieši ūdenī. Kad ugunsdzēsēji transportlīdzekli no ūdens izcēla, sievietei palīdzēt vairs nebija iespējams – mediķi konstatēja sievietes nāvi.

Mirstīgās atliekas nogādātas uz Tiesu medicīnas ekspertīzi. Valsts policija izmeklē negadījumu.

VP Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga portālam apstiprināja, ka 16.aprīlī pulksten 7.30 Nīcas pagastā uz autoceļa A-11 1950.gadā dzimusi sieviete vadīja automašīnu “Honda Jazz”, nobrauca no tilta un iebrauca Toseles upē.

“Sieviete negadījuma vietā gāja bojā. Citu pasažieru automašīnā nav bijis. Policija skaidro notikušā apstākļus,” tā S.Šteinberga. 

Svarīgākais