ŠOKS: Stradiņos nomirst cilvēks, jo uz vietas nav ārstu

© F64

Traģiska nelaime notikusi Paula Stradiņa klīniskajā universitātes slimnīcā, kur bojā aizgājis vīrietis, jo uz vietas nav bijis nepieciešamo ārstu - ziņo raidījums Bez Tabu.

Sestdien, dienu pēc smagas, bet veiksmīgas operācijas, 40 gadus vecajam Jevgēnijam nekorekti veiktu medicīnisku manipulāciju rezultātā, sākās sirds asiņošana. Ārsti mēģinājuši darīt visu iespējamo, lai glābtu slimnieku, tomēr, tā kā brīvdienās slimnīcā uz vietas nav speciālista, kurš varētu nodrošināt mākslīgo asinsriti, kā arī vispār slimnīcas personāls brīvdienās ir ievērojami mazākā skaitā, vīrieša dzīvību glābt nav izdevies.

Jevgēnija atraitne Larisa norāda, ka uz ārstiem ļaunu prātu netur, tomēr ir šokēta par sistēmu, kāda valda Stradiņa slimnīcā, ja par pilnīgu normu tiek uzskatīts tas, ka brīvdienās slimnīcā uz vietas nav nepieciešamo speciālistu.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.