RECENZIJA: Ricky Martin, "A Quein Quiera Escuchar”

© publicitātes

Latīņamerikāņu popmūziķa Rikija Mārtina (43) kontā ir deviņi studijas albumi (seši spāņu valodā, trīs – angliski), astoņas labāko dziesmu izlases un divi koncertnieki, un visi no tiem guvuši komerciāli labus panākumus. Nav šaubu, ka līdzīgi klāsies arī spāniski iedziedātajam „A Quein Quiera Escuchar”, kurš pirmajā nedēļā štatos tika pārdots 25 000 kopiju apmērā. Tiesa, „Billboard” topā tas bija tikai 20. vietā, kas mūziķa producentus varētu darīt nedaudz bažīgus – tik zemu neviens Rikija Mārtina disks nav bijis kopš 1998. gadā izdotā CD „Vuelve” laikiem. Taču gan jau spāniski domājošie ļaudis sapratīs, ka jāpērk vien ir, kur liksies – citādi taču Rikijs atkal sāks „izdoties” angliski!

PAR. Desmit kompozīcijas (limitētajā versijā nāk klāt vēl trīs akustiskā versijā) perfektā Rikija Mārtina „pop & dance” stilā – ko vēl viņa faniem vairāk vajag?! „Astoņas balles no desmit!” tā par šo albumu kādā no fanu saitiem vērtē šādas mūzikas piekritēji. Pats pirmais singls „Adios” nudien vērtējams kā izdevies.

PRET. Nav tas gods pazīt nevienu Rikija Mārtina fanu personīgi, bet žēl – ļoti gribētos uzdot jautājumu, ko var atrast šādā „saldā” popmūzikā un kādas emocijas no tās gūt. „Ar katru albumu aizvien vājāk,” tas atkal ir no fanu saitiem un teikts par „A Quein Quiera Escuchar”. Viņiem labāk zināms.

* Materiāls tapis sadarbībā ar mūzikas veikalu „Randoms”.

Svarīgākais