Ievieš pagaidu satiksmes ierobežojumus kravas transportam

© f64

‘’Latvijas Valsts ceļi’’ informē, ka pievakarē braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem ir apmierinoši.

Bez nokrišņiem. Gaisa temperatūra no +3ºC līdz +6ºC. Saskaņā ar metroloģisko prognozi naktī ievērojami nokrišņi nav gaidāmi. Austrumu rajonos iespējama migla ar redzamību 500-100 m. Ceļi var būt slideni.

Iestājoties siltākam laikam un ceļu pamatnei atkūstot, lielākajā daļā valsts vietējo un uz dažiem reģionālajiem autoceļiem pamazām tiek ieviesti pagaidu satiksmes ierobežojumi kravas autotransportam, uzstādot kopējās faktiskās masas ierobežojošās ceļa zīmes (pārsvarā 10 t).

Autoceļu saraksts ar ceļu posmiem, kuros jau ieviesti masas ierobežojumi, kā arī posmi, kuros šos ierobežojumus plānots ieviest tuvākajā laikā, ir pieejams: http://lvceli.lv/lat/celu_lietotajiem/ierobezojumi_kravas_transportam/

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, aicinām autovadītājus izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri.