Zaglis veikalā nozog un turpat izdzer alkoholu no kā mirst iecirknī

© f64

Vakar pēc aizturēšanas Ventspils policijas iecirknī miris 1969.gadā dzimis vīrietis, informē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga.

Vīrietis nogādāts Ventspils policijas iecirkņa telpās otrdien pirms plkst.15. Viņš bijis stiprā alkohola reibumā un aizturēts tādēļ, ka kādā veikalā nozadzis alkoholiskos dzērienus un turpat tos iztukšojis. Ventspils Pašvaldības policijas darbinieki vispirms nogādājuši vīrieti slimnīcā, kur mediķi viņa veselības stāvokli raksturojuši kā apmierinošu.

Dažas minūtes pēc nogādāšanas policijas iecirknī aizturētais zaudējis samaņu. Nekavējoties esot izsaukta neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde, kas konstatējusi šī cilvēka nāvi.

Ārēji redzamas vardarbīgas nāves pazīmes nav konstatētas.

Par notikušo ir sākts kriminālprocess visu apstākļu noskaidrošanai.

Latvijā

Krimināllietu pret bijušo Rēzeknes mēru Aleksandru Bartaševiču par ierobežotas pieejamības informācijas izpaušanu, kā arī par to, ka viņš 16 gadus valsts amatpersonas deklarācijās apzināti nenorādīja ziņas par ārzemēs iegādātu īpašumu un citiem ienākumiem lielā apmērā, Latgales rajona tiesa Balvos plāno sākt skatīt 13.decembrī plkst.10, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.