Aicina jauniešus pieteikties apmācībām, lai izglītotu vienaudžus par diskriminācijas jautājumiem

© Scanpix

Biedrība "Latvijas Sarkanais Krusts" aicina jauniešus iesaistīties apmācību plānošanā, lai izglītotu savus vienaudžus par diskriminācijas jautājumiem, liecina informācija biedrības mājaslapā.

Turpinot kampaņu "Vairosim iecietību", biedrība aicina jauniešus pieteikties padziļinātu zināšanu iegūšanai, lai pēc tam izglītotu savus vienaudžus par diskriminācijas jautājumiem, veidiem un cēloņiem.

Pieteikties var līdz 22.janvārim, nosūtot pieteikumu ar norādi par vēlamo apmācību norises vietu, laiku un datumu. Plašāka informācija par pieteikšanos pieejama biedrības mājaslapā.

Aizvadītā gada nogalē apmācības notikušas Daugavpilī, Rīgā un Preiļos. To laikā izglītoti 250 jaunieši vecumā no 14 līdz 17 gadiem.

Kampaņa tiek realizēta Eiropas Ekonomiskās zonas finanšu instrumenta 2009.-2014.gadam programmas "Latvijas Sarkanā Krusta regulāra darbība cilvēktiesību un pretdiskriminācijas jomā" īstenošanas gaitā.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais