Aicina palīdzēt ugunsgrēka dēļ bez pajumtes palikušiem cilvēkiem Salacgrīvas novadā

© f64

Salacgrīvas novadā noticis ugunsgrēks, kura dēļ ģimene ar diviem bērniem palikusi bez pajumtes un visa ikdienā nepieciešamā.

Kā aģentūru LETA informēja Salacgrīvas novada domes Informācijas nodaļas vadītāja Ilga Tiesnese, bez pajumtes palicis vectēvs, mamma, tētis, 15 gadus veca meitene ar īpašām vajadzībām un 11 gadus vecs zēns.

Ģimenei nepieciešami apģērbi, apavi, gultas veļa un sadzīvē nepieciešamās lietas, jo īpaši apavi un apģērbi. Ļoti nepieciešams būtu arī dzīvošanai piemērots vagoniņš. Par iespējamo palīdzību, apavu, apģērbu un sadzīves lietu ziedošanu, iedzīvotāji tiek lūgti sazināties ar Salacgrīvas novada Sociālo dienestu, zvanot pa tālruni 64071980 vai 22486080, kā arī rakstot uz e-pasta adresi "soc.dienests@salacgriva.lv".

Ģimeni finansiāli iespējams atbalstīt, ziedojot novada domes kontā.

Jau ziņots, ka vakar Salacgrīvā divstāvu dzīvojamās mājas ugunsgrēkā gājusi bojā 60 gadus veca sieviete un vēl četri cilvēki cietuši, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Ēkā degušas jumta konstrukcijas 80 kvadrātmetru platībā, tādēļ izsludināts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks.

Nelaimē ar dūmiem saindējušies četri cilvēki, tai skaitā desmit gadus vecs zēns un 12 gadus veca meitene. Cietusi arī 30 gadus veca sieviete un tikpat vecs vīrietis.

Svarīgākais