VAKARA ZIŅAS: Dukura ģitāristam attiecības ar ķīnieti

© f64

Mika Dukura koncertos izskanot dziesmai «Be My Girl», grupas ģitārists Aigars Māls to vienmēr velta visām koncertā sanākušajām meitenēm. Kā pašam ar attiecībām?

«Mans [attiecību] statuss nav oficiāls, taču ir kāda meitene, ar kuru es šobrīd tiekos, bet mēs kādu laiciņu neesam redzējušies un neredzēsimies, jo viņa pašlaik ir savā dzimtajā valstī Ķīnā,» ar šādu atklāsmi nāca klajā Aigars Māls. Izrādās, ka šīs «eksotiskās attiecības» dzimušas ne mazāk eksotiskā veidā. «Viņu iepazīšanās notika spontāni un nejauši, kāda mūsu koncertceļojuma laikā, uz kuģa «Tallink»,» pastāstīja Edijs Dukurs. «Tas brauciens bija ļoti, ļoti foršs, turklāt mums izdevās priekš Aigara dabūt kaut ko tik ļoti eksotisku, ka viņš bija pilnīgi bez prāta, bet tagad ir pilnīgi viss iekšā grupā.»

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)