Veselīga un neparasta recepte.
SASTĀVDAĻAS:
1 glāze bulgura
2 glāzes ūdens vai buljona
500 g vistas filejas
2 sīpoli
2 ķiploka daiva
paliels burkāns
sarkanā paprika
2 ēdamkarotes tomātu pastas
pētersīļi
sviests
eļļa cepšanai
PAGATAVOŠANA:
- Nelielā sviesta daudzumā apcep bulguru, līdz jūtams riekstu aromāts.
- Pannā nelielā eļļas daudzumā apcep sasmalcinātus sīpolus, pēc tam pievieno gaļu, pārējos dārzeņus un tomātu pastu. Sautē, līdz dārzeņi mīksti.
- Dārzeņiem pievieno bulguru, pielej 2 glāzes ūdens vai buljona, pievieno sīki sasmalcinātas ķiploka daiviņas, visu samaisa un sautē aptuveni 10 minūšu. Kad plovs nocelts no uguns, vismaz pusstundu tam ļauj atpūsties.
- Pirms pasniegšanas pievieno smalki kapātus pētersīļus.
info
Uzzini pirmais
kas interesants noticis Latvijā un pasaulē,
pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā