Zatleram pasniegs Latvijas un Norvēģijas rezerves virsnieku apbalvojumus

Šodien Rīgas pilī Valsts prezidentam Valdim Zatleram tiks pasniegti divi augsti apbalvojumi.

Kā aģentūru LETA informēja prezidenta preses sekretāre Ilze Rassa, Zatlers šodien saņems Latvijas Rezerves virsnieku apvienības (LRVA) medaļu un Norvēģijas Rezerves virsnieku krustu.

LRVA medaļu Zatleram pasniegs asociācijas prezidente rezerves virsleitnante Benita Feldmane. LRVA pagājušā gada nogalē svinēja desmit gadu jubileju.

Savukārt Norvēģijas Rezerves virsnieku krustu Valsts prezidentam pasniegs Ēriks Irgens, kurš ir līdzīgas organizācijas Norvēģijā pārstāvis. Tā norāda, ka Norvēģijas Rezerves virsnieku krusts tiek pasniegts to valstu pārstāvjiem, ar kuriem organizācijai izveidojusies laba un augsti novērtēta sadarbība.

Apbalvojumi tiks pasniegti plkst.12.

Latvijā

Kādēļ valsts pārvaldē nav vēlams attālinātais darbs; kā Valsts kancelejas direktors plāno organizēt kandidātu atlasi augstajiem amatiem; vai garā, sarežģītā kandidātu atlases procedūra nav piesegs, lai izvairītos no atbildības; par nejēdzīgo aizraušanos ar dokumentu slepenošanu un valsts pārvaldes spēju un nespēju komunicēt ar sabiedrību – intervijas turpinājums ar Valsts kancelejas direktoru Raivi Kronbergu.

Svarīgākais