ASTROLOĢIJA: Kāds būs novembris? Prognoze visām zīmēm

© scanpix

Kādas tendences šajā mēnesī mums sola zvaigznes?

AUNS

Sa­bied­ris­ko ak­ti­vi­tā­šu laiks. Lab­prāt ie­sais­tī­sie­ties da­žā­du pa­sā­ku­mu rī­ko­ša­nā, ap­mek­lē­siet pre­zen­tā­ci­jas vai sa­vie­sī­gas tik­ša­nās. Tas dos spē­ku un uz­lā­dēs ar po­zi­tī­vu ener­ģi­ju, kas no­teik­ti būs ne­pie­cie­ša­ma dar­ba fron­tē. Kon­cen­trē­jie­ties mēr­ķa sa­snieg­ša­nai un ne­bīs­tie­ties no ve­se­lī­gām am­bī­ci­jām. Ir ie­spē­jas iz­vir­zī­ties un pa­kāp­ties pa kar­je­ras kāp­nēm. Jā­sar­gās no pār­slo­dzes un stre­sa.

VĒR­SIS

Sva­rī­gi dar­ba jau­tā­ju­mi un kar­je­ra. Pie­nā­cis laiks re­ali­zēt sa­vas pro­fe­si­onā­lās vēl­mes vai var­būt uz­sākt pri­vā­to biz­ne­su. Ne­bīs­tie­ties spert lie­lu so­li uz priekš­u. Dar­ba pie­nā­ku­mu gūz­mā ne­aiz­mir­stiet arī par mā­jas dzī­vi. Ja esat ģi­me­nes cil­vēks, va­ja­dzē­tu vel­tīt pie­nā­cī­gu uz­ma­nī­bu sa­vē­jiem. It īpa­ši sva­rī­gas bēr­nu vēl­mes. Brī­va­jā lai­kā ap­mek­lē­jiet kul­tū­ras pa­sā­ku­mus vai iz­klai­dē­jie­ties ar drau­giem.

DVĪ­ŅI

Prāts at­vērts da­žā­dām zi­nī­bām. Pie­nā­cis laiks mā­cī­ties un ap­gūt kaut ko jaun­u ne­at­ka­rī­gi no ve­cu­ma un ie­priek­šē­jās pie­re­dzes. Dar­ba pie­nā­ku­mi pra­sīs ie­dves­mu – jā­strā­dā ra­do­ši un pre­cī­zi. Sva­rī­gās lie­tās pa­ļau­jie­ties pats uz sa­viem spē­kiem, ne­vis ci­tu so­lī­ju­miem. Va­ja­dzē­tu ie­ro­be­žot sa­bied­ris­kās ak­ti­vi­tā­tes, ta­jās va­rat ne­liet­de­rī­gi iz­tē­rēt lai­ku. Brī­va­jiem ļau­dīm in­te­re­san­ta ie­pa­zī­ša­nās.

VĒ­ZIS

Pār­do­mu un iz­vēr­tē­ša­nas laiks. Ru­de­nī­gie va­ka­ri ro­si­nās pār­ska­tīt līdz­ši­nē­jo dzī­ves rit­mu. La­bi iz­pra­tī­siet si­tu­āci­jas un pie­ņem­siet pa­rei­zos lē­mu­mus. Dar­bā vai biz­ne­sā diez­gan ne­mie­rīgs mē­ne­sis. Mai­nī­sies si­tu­āci­jas un pie­nā­ku­mi, ie­spē­jams, ie­gū­siet jaun­us sa­dar­bī­bas par­tne­rus. Esiet at­vērts vis­da­žā­dā­ka­jiem priekš­li­ku­miem. Lie­la no­zī­me arī sirds­lie­tām, pa­re­dza­mi jau­ki pie­dzī­vo­ju­mi.

LAU­VA

Jā­pie­vēr­šas ģi­me­nes jau­tā­ju­miem. Var ga­dī­ties, ka jū­su pa­doms vai pa­lī­dzī­ba kā­dam no ģi­me­nes lo­cek­ļiem būs ļo­ti ne­pie­cie­ša­ma. Ta­jā pa­šā lai­kā ne­cen­tie­ties at­ri­si­nāt un iz­da­rīt itin vi­su ot­ra vie­tā. Pie­mē­rots laiks saim­nie­cis­kiem dar­biem un mā­jok­ļa uz­la­bo­ša­nas pa­sā­ku­miem. Brī­va­jiem ļau­dīm jā­pie­vēr­šas at­tie­cī­bu tē­mai. Kaut kas ar ot­ro pus­īti pār­ru­nā­jams, bet ne­stei­dzi­niet no­ti­ku­mus.

JAU­NA­VA

Strā­dā­siet ar at­de­vi, un emo­ci­onā­lais kom­forts lie­lā mē­rā būs sais­tīts ar pa­nā­ku­miem dar­bā. Ja kaut kas ne­iz­do­das kā ie­ce­rēts, ne­ņe­miet tu­vu pie sirds. Mek­lē­jiet iz­eju un jaun­as ie­spē­jas. Var ga­dī­ties, ka īs­ta­jā brī­dī sa­tie­kat īs­tos cil­vē­kus un iz­do­das no­slēgt iz­de­vī­gu vie­no­ša­nos. Mā­jās gā­dā­jiet par sa­ska­ņu un sa­prat­ni, tas šo­brīd ir sva­rī­gāk ne­kā pa­veikt kaut kā­dus saim­nie­cī­bas dar­bus.

SVA­RI

No jums sta­ros pie­vil­cī­ba, ko cil­vē­ki pa­ma­nīs un no­vēr­tēs. Par pie­kri­ša­nas trū­ku­mu ne­būs jā­sū­dzas. Brī­va­jiem ļau­dīm dzī­ve var uz­dā­vāt sir­snī­gu tik­ša­nos, no ku­ras ro­das sil­tas emo­ci­jas un jū­tas. Dar­bā la­bas ie­spē­jas pa­rā­dīt sa­vus ta­lan­tus un gūt at­zi­nī­bu, ta­ču rau­gie­ties, lai pa­veik­tais tiek adek­vā­ti no­vēr­tēts nau­das iz­teik­smē. Ne­kaut­rē­jie­ties ru­nāt par at­al­go­ju­mu vai lūgt al­gas pie­li­ku­mu.

SKOR­PI­ONS

Ar smai­du un šar­mu at­vēr­siet dau­dzas dur­vis. Ap­kār­tē­jie lab­prāt ar jums kon­tak­tē­sies un iz­rā­dīs pre­tim­nāk­ša­nu. Dar­bā si­tu­āci­jas mai­nī­gas, ie­spē­ja­mas dom­star­pī­bas ar ko­lē­ģiem vai kā­das pār­mai­ņas. Ie­nā­ku­mi var maz­liet brem­zē­ties, pie­vēr­siet uz­ma­nī­bu nau­das plūs­mai. At­pūs­ties vis­la­bāk mie­rī­gā mā­jas at­mo­sfē­rā starp sa­vē­jiem. Vē­lams ko­pā ar ot­ro pus­īti sa­rī­kot ro­man­tis­ku pa­sā­ku­mu.

STRĒL­NIEKS

Ie­ce­res un dar­bi var maz­liet brem­zē­ties. Ne­cī­nie­ties ar vēj­dzir­na­vām, bet to, ko ie­spē­jams, at­lie­ciet uz vē­lā­ku lai­ku, jo pār­pū­lē­ša­nās par la­bu ne­nāks. Ja va­rat, pa­ņe­miet at­va­ļi­nā­ju­mu un kaut kur aiz­brau­ciet, iz­rau­ša­nās no ie­ras­tā rit­ma uz­lā­dēs po­zi­tī­vi. Ja tas nav ie­spē­jams, vis­maz brīv­die­nās ne­sē­diet mā­jās, bet ap­mek­lē­jiet pa­sā­ku­mus un sa­tie­cie­ties ar drau­giem. Va­rat arī sa­rī­kot mā­jas bal­lī­ti.

ME­ŽĀ­ZIS

Au­to­ri­tā­tes no­stip­ri­nā­ša­nas un lie­lo dar­bu laiks. No­de­rēs dzī­ves gai­tā uz­krā­tā pie­re­dze, un pa­do­ma ne­trūks ne sev pa­šam, ne ci­tiem. Daudz ener­ģi­jas, kas jā­vir­za mēr­ķa sa­snieg­ša­nai. Viss ies no ro­kas. Diez­gan sva­rī­ga būs fi­nan­šu tē­ma. Var ras­ties ie­spē­jas no­slēgt iz­de­vī­gas vie­no­ša­nās un no­pel­nīt. Iz­de­vu­mi pār­sva­rā sais­tī­sies ar mā­jas un ģi­me­nes va­ja­dzī­bām. Pa­lu­ti­niet sa­vē­jos.

ŪDENS­VĪRS

Die­nu gai­ta at­ka­rī­ga no emo­ci­jām un ga­ra­stā­vok­ļa. Diez­gan jū­tī­gi uz­tver­siet ap­kār­tē­jos no­ti­ku­mus un te­ju kā ar rent­ge­na sta­ru spē­siet caur­ska­tīt cil­vē­ku no­do­mus un rī­cī­bas mo­tī­vus. La­bāk veik­sies tas, ko da­rī­siet ko­man­dā, tā­pēc esiet to­le­rants un ie­klau­sie­ties līdz­cil­vē­ku vie­dok­ļos. Pie­mē­rots laiks mā­cī­bām. Ja ro­das in­te­re­se par ga­rī­gām vai ezo­tē­ris­kām tē­mām, mek­lē­jiet no­de­rī­gu in­for­mā­ci­ju.

ZI­VIS

Vie­das un in­te­re­san­tas at­klās­mes. In­tu­īci­ja dar­bo­sies augst­ā lī­me­nī, ti­kai jā­prot ie­klau­sī­ties, jo prā­ta ap­svē­ru­mi arī būs spē­cī­gi. Dar­bā var ras­ties jaun­as ie­spē­jas, to­mēr ne viss vir­zī­sies uz priekš­u tā, kā gri­bē­tos. Sa­sto­po­ties ar šķēr­šļiem, maz­liet jā­no­gai­da. Sva­rī­ga no­zī­me se­nai, la­bai drau­dzī­bai. Ne­pie­cie­ša­mī­bas ga­dī­ju­mā lū­dziet at­bal­stu un ne­lie­dziet arī sa­vu pa­lī­dzī­bu. Īs­ta­jā brī­dī līdz­ās būs īs­tie cil­vē­ki.