HOROSKOPS: Astrologu ieteikumi oktobrim

© F64

Kāds šis mēnesis būs katrai no horoskopa zīmēm?

AUNS

Gai­dā­mas da­žā­das sa­bied­ris­kās ak­ti­vi­tā­tes, sa­vie­sī­gi pa­sā­ku­mi un tik­ša­nās ar drau­giem. Ta­jos ju­tī­sie­ties kā zivs ūde­nī, ta­ču ne­va­ja­dzē­tu pār­lie­ku no­do­ties bo­hē­mai. No­piet­nus lie­tiš­ķos jau­tā­ju­mus la­bāk at­likt uz vē­lā­ku lai­ku, jo ie­spē­ja­ma brem­zē­ša­nās no jums ne­at­ka­rī­gu ie­mes­lu dēļ. Dar­bā mē­ģi­niet iz­vir­zī­ties un pa­kāp­ties pa kar­je­ras kāp­nēm. Jā­sar­gās no stre­sa un sa­dzī­vis­kiem strī­diem.

VĒR­SIS

Pro­fe­si­onā­la­jā jo­mā būs la­bas ide­jas un jū­su ra­do­šā pie­eja tiks augs­tu no­vēr­tē­ta. Da­žu brī­di pats ar pa­veik­to var­būt ne­bū­siet īs­ti ap­mie­ri­nāts, ta­ču tam ne­va­ja­dzē­tu būt šķēr­slim, lai do­tos uz priekš­u. Ir ie­spē­jas iz­vei­dot no­de­rī­gus kon­tak­tus un no­slēgt iz­de­vī­gas vie­no­ša­nās. La­bi ju­tī­sie­ties mā­jas at­mo­sfē­rā, ko­pā ar sa­vē­jiem. Pie­mē­rots laiks, lai veik­tu ne­lie­lus re­mont­dar­bus vai uz­la­bo­tu in­ter­je­ru.

DVĪ­ŅI

Prāts at­vērts jaun­ām zi­nā­ša­nām, kā­ri tver­siet in­for­mā­ci­ju, kas pa­pla­ši­na re­dzes­lo­ku un pa­ver ap­vār­šņus. Sā­ciet at­kal mā­cī­ties, la­siet un iz­glī­to­jie­ties. Veik­smī­gi vei­do­sies sa­ka­ri ar ār­ze­mēm, var ras­ties iz­de­vī­ba no­di­bi­nāt lie­tiš­ķus kon­tak­tus. Tā­pat arī pie­mē­rots brī­dis, lai sa­zi­nā­tos vai ap­cie­mo­tu drau­gus sve­šat­nē. Ne­tē­rē­jiet lai­ku tu­si­ņos, vē­lāk tā būs žēl. Sva­rī­gās lie­tās pa­ļau­jie­ties pats uz se­vi.

VĒ­ZIS

La­ba in­tu­īci­ja. Uz­ti­cie­ties iek­šē­jai bal­sij, tā būs pa­līgs da­žā­dās dzī­ves si­tu­āci­jās. Prā­tā nāks vie­das, no­de­rī­gas do­mas. Ja kā­dā brī­dī pār­ņem pe­si­misms, da­riet to, kas sa­gā­dā prie­ku un vai­ro dzī­ves­prie­ku. Va­ja­dzē­tu vei­dot jaun­us kon­tak­tus un ie­sais­tī­ties ie­ne­sī­gos pro­jek­tos, ta­ču nau­das lie­tās to­mēr esiet ap­do­mīgs. Ak­tu­ālas būs arī sirds­lie­tas – mī­les­tī­ba ie­dves­mos un sil­dīs dvē­se­li.

LAU­VA

Bū­siet ci­tiem au­to­ri­tā­te. Jū­su pa­doms kā­dam var ļo­ti no­de­rēt, ta­ču ne­pa­snie­dziet to kā ab­so­lū­tu dzī­ves pa­tie­sī­bu un vie­nī­go si­tu­āci­jas ri­si­nā­ju­mu. Īpa­ši to­le­rants esiet at­tie­cī­bās ar mā­ji­nie­kiem, ie­klau­sie­ties un res­pek­tē­jiet vi­ņu do­mas, pre­tē­jā ga­dī­ju­mā var iz­cel­ties sa­dzī­vis­kas ķil­das. Brī­va­jiem ļau­dīm ie­spē­ja­ma aiz­rau­jo­ša ie­pa­zī­ša­nās un pie­dzī­vo­ju­mi, kas il­gi pa­liek at­mi­ņā.

JAU­NA­VA

Dar­bā viss ne­ies tik rai­ti un vieg­li, kā jūs vē­lē­tos, plā­ni un ie­ce­res var ne­sa­krist ar ie­spē­jām. Ne­skrie­niet ar pie­ri sie­nā, ne­cī­nie­ties ar vēj­dzir­na­vām, bet no­gai­diet – gan si­tu­āci­ja sa­kār­to­sies. Labs laiks, lai sa­kār­to­tu lie­tiš­ķos jau­tā­ju­mus un ri­si­nā­tu sa­ru­nas ie­stā­dēs vai ban­kās. To­mēr ar fi­nan­sēm jā­rī­ko­jas prā­tī­gi – īpa­šu uz­ma­nī­bu pie­vēr­siet do­ku­men­tiem. Brī­vo lai­ku pa­va­diet ar ģi­me­ni.

SVA­RI

Lie­li plā­ni un ie­spē­jas. Daudz kas ies vieg­li no ro­kas, tā­pēc kon­cen­trē­jie­ties uz sva­rī­gām lie­tām. Cil­vē­ki ie­klau­sī­sies jū­su vie­dok­lī un ņems to vē­rā. Past­āv ie­spē­jas at­rast do­mu­bied­rus no­zī­mī­giem pro­jek­tiem. Orien­tē­jie­ties uz peļ­ņu il­gter­mi­ņā un vei­do­jiet uz­krā­ju­mus. Pri­vā­ta­jā dzī­vē daudz emo­ci­ju un ro­man­tis­kas no­ska­ņas. Pie­mē­rots laiks ran­di­ņiem un dzī­ves bau­dī­ša­nai.

SKOR­PI­ONS

Ar laip­nī­bu un pie­mī­lī­bu at­vēr­siet dau­dzas dur­vis, cil­vē­ku sim­pā­ti­jas pa­va­dīs jūs un da­rīs ik­die­nu jau­kā­ku. At­lie­ciet ma­lā sa­vu no­piet­nī­bu un kri­tis­ko pie­eju – dzī­ve ir skais­ta! Lab­prāt pie­vēr­sī­sie­ties saim­nie­cis­kiem dar­biem, lab­ie­kār­to­siet mā­jok­li un brīv­die­nās aici­nā­siet cie­mos drau­gus. Bal­lī­te bo­hē­mis­kā gai­sot­nē ie­dves­mos. Dar­bā jā­uz­ma­nās un strī­diem un stre­sa si­tu­āci­jām.

STRĒL­NIEKS

Ne­trūks iz­do­mas un ori­ģi­nā­las pie­ejas ik­die­nas si­tu­āci­jām. Vē­lē­sie­ties ap­gūt jaun­as ie­ma­ņas vai do­ties ce­ļo­ju­mā. Var ras­ties in­te­re­se par ezo­tē­ris­kām un fi­lo­zo­fis­kām tē­mām. Ener­ģi­jas po­ten­ci­āls būs augst­ā lī­me­nī, iz­man­to­jiet to liet­de­rī­gi. Ir vērts ie­sais­tī­ties ie­ne­sī­gos pro­jek­tos, to­mēr nau­das lie­tās rī­ko­jie­ties ar ap­do­mu. Brī­vo lai­ku vel­tiet sev, lai vie­nat­nē mie­rī­gi sa­kār­to­tu do­mas.

ME­ŽĀ­ZIS

Daudz lai­ka pa­ņems mā­jas pie­nā­ku­mi. Gā­dā­jiet par sa­ti­cī­bu, esiet ko­pā ar sa­vē­jiem, da­lie­ties ie­spai­dos un rū­pēs. Ļo­ti sva­rī­ga emo­ci­onā­lā sa­ska­ņa un sa­prat­ne. Jā­uz­ma­nās no sa­va vie­dok­ļa uz­tiep­ša­nas, tas ra­dīs strī­dus. Pa­rā­diet ta­lan­tus un spē­jas pro­fe­si­onā­la­jā jo­mā, ie­spē­jams, ra­dī­sies kāds iz­de­vīgs kar­je­ras pie­dā­vā­jums. Īs­ta­jā brī­dī gū­siet at­bal­stu no se­niem, la­biem drau­giem.

ŪDENS­VĪRS

Spē­cī­gi dar­bo­sies in­tu­īci­ja, uz­ti­cie­ties tai un pa­ļau­jie­ties uz iek­šē­jo bal­si. Būs skaidrs, ko da­rīt un kā da­rīt. Lab­prāt do­siet pa­do­mus ci­tiem, un cil­vē­ki tiek­sies ar jums pa­ru­nāt. Pie­tiks ar mo­rā­lo at­bal­stu – ne­uz­ņe­mie­ties at­ri­si­nāt ci­tu pro­blē­mas. Pat­la­ban jā­pie­vēr­šas kar­je­ras vei­do­ša­nai un pro­fe­si­onā­la­jai iz­aug­smei. At­balsts no ģi­me­nes – brī­va­jā lai­kā esiet ko­pā ar sa­vē­jiem.

ZI­VIS

Dar­bā uz jū­su ple­ciem gul­sies at­bil­dī­ba, nāk­sies pa­pū­lē­ties. Veik­smi ne­sīs no­va­to­ris­ka pie­eja, ne­bīs­tie­ties no eks­pe­ri­men­tiem. In­te­re­san­tas un ne­pa­ras­tas ide­jas par peļ­ņu. Rī­ko­jie­ties ra­do­ši, bet ne pār­stei­dzī­gi. Ne­pa­lai­diet ga­rām ie­spē­jas pa­kāp­ties pa kar­je­ras kāp­nēm un ne­kaut­rē­jie­ties ru­nāt par at­al­go­ju­ma jau­tā­ju­miem. Sek­mī­ga sa­dar­bī­ba ar ār­ze­mēm – gan lie­tiš­ķā, gan pri­vā­tā jo­mā.