Policija aicina palīgā pensionāra pāra meklēšanā

© Valsts Policija

Lūdzam pēc iespējas ātrāk atsaukties iedzīvotājus, kuri pēdējās diennakts laikā ir redzējuši vai pamana attēlā redzamo vīrieti un sievieti – 1925. gadā dzimušo Staņislavu Savicki un 1930. gadā dzimušo Tamāru Savicku.

Abas minētās personas vakar rīta pusē devušās uz Cenas tīreli ogot, taču nav atgriezušās netālu esošajās mājās Jaunmārupē.

Pazudušo personu meklēšana uzsākta vakar vakarā pēc tam, kad policijā vērsušies pazudušo radinieki. Šobrīd pazudušo personu meklēšanu veic Valsts policijas darbinieki, tajā skaitā kinologi, Pašvaldības policijas darbinieki, kā arī Zemessardzes pārstāvji. Meklēšanas pasākumiem ir piesaistīts arī Nacionālo bruņoto spēku helikopters.

Ja pēdējās diennakts laikā esi redzējis vai pamani attēlā redzamās personas, lūdzam nekavējoties ziņot mums pa tālruni 110.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.