Latgalē iet bojā vīrietis, nespējot novaldīt traktoru

© F64

Nespējot novadīt traktoru "Iseki Lenfopen" ar piekabi, kā rezultātā tas apgāzies, aizvadītajā diennaktī Viļakas novadā, autoceļa Balvi-Viļaka 16.kilometrā, gājis bojā kāds 1970.gadā dzimis vīrietis, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Latgalē, Aglonas novada Grāveru pagastā, kāds 1962.gadā dzimis "Volkswagen Passat" vadītājs netika galā ar sava spēkrata vadību. Rezultātā automašīna nobraukusi no ceļa un ietriekusies krūmos. Neadījumā cietis "Volkwagen Passat" vadītājs un 1999.gadā dzimis pasažieris.

Daugavpilī,18.novembra ielā, 1994.gadā dzimis automašīnas "Audi A6 Avant" vadītājs uz gājēju pārejas notriecis kādu 1998.gadā dzimušu sievieti. Savukārt Limbažu novada Skultes pagastā, autoceļa Dūči-Limbaži 14.kilometrā, 1981.gadā dzimis automašīnas "Škoda" vadītājs notriecis uz ceļa braucamās daļas izskrējušu 2005.gadā dzimušu zēnu.

Kurzemē, Grobiņas novadā, virzienā no "Mazgūdiem" uz Gaviezes centru, krustojumā ar autoceļu P-106, 1952.gadā dzimis traktora "Belarus" ar piekabi vadītājs saduries ar automašīnu "Volkswagen Golf". Vieglā automašīna braukusi pa galveno ceļu, bet pēc sadursmes nobraukusi no ceļa braucamās daļas grāvī un apgāzusies.

Negadījumā cietis 1989.gadā dzimušais "Volkswagen Golf" vadītājs.

Visi ceļu satiksmes negadījumos cietušie nogādāti ārstniecības iestādēs.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.