Kārtējais veiksminieks - "Viking Lotto" laimē 22 124 eiro

© scanpix

Viking Lotto 3.septembra izlozē tika uzminēti pieci skaitļi un papildskaitlis (5+1) un laimēti 22 124,20 eiro! Laimīgā kvīts ar desmit spēles variantiem uz četrām izlozēm par 20 eiro iegādāta Rimi informācijas centrā Rīgā, Stirnu ielā 26. Šī kvīts vēl piedalīsies Viking Lotto izlozēs līdz 24.septembrim.

Laimīgā skaitļa laimesta prognoze nākamās trešdienas izlozei ir 6 600 000 eiro laimesta prognoze par sešiem skaitļiem - 500 000 eiro. Prognozētais laimests par uzminētiem 5+1 skaitļiem - 20 000 eiro! Nākamā izloze jau 10.septembrī.

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais