Sākti Rīgas HES tilta remontdarbi

© publicitātes

Šonedēļ sākti Rīgas hidroelektrostacijas (HES) tilta remontdarbi, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja Latvijas Valsts ceļi (LVC).

Satiksmi uz tilta regulē luksofori un maksimālais atļautais braukšanas ātrums ir 50 kilometri stundā. Remontējamā posma šķērsošanai būs nepieciešamas aptuveni septiņas minūtes.

Savukārt Latgalē turpinās ievērojami seguma rekonstrukcijas darbi uz autoceļa Jēkabpils-Rēzekne aptuveni 24 kilometru kopgarumā no Viļāniem līdz Rēzeknei. Šajā būvobjektā ir seši ar luksoforiem regulējami posmi un būs nepieciešama vairāk nekā pusstunda, lai to šķērsotu.

Dodoties uz Kurzemi, jāņem vērā, ka remontdarbi ir gan Ventspils, gan Liepājas virzienā. Pie Talsiem uz Ventspils šosejas (A10) būvdarbi noris 23 kilometru garumā, un šī posma šķērsošana prasīs pusstundu, savukārt remontposmu Ventspils novadā var šķērsot divdesmit minūtēs. Savukārt uz Liepājas šosejas turpinās rekonstrukcijas darbi posmā no Vecpils pagasta līdz Grobiņai. Šajā būvobjektā ir deviņi ar luksoforiem regulējami posmi, un to izbraukšanai būs nepieciešamas 40 liekas minūtes.

Zemgalē satiksme ir ierobežota aiz Jelgavas uz autoceļa Jelgava-Lietuvas robeža (Meitene) gandrīz 30 kilometru kopgarumā līdz pat Lietuvas robežai. Arī šī posma šķērsošana prasīs liekas 40 minūtes.

Vidzemē uz Tallinas šosejas būvdarbi posmā no Carnikavas līdz Lilastei ir pabeigti, taču ir palicis ātruma ierobežojums. Uz Valmieras šosejas remontdarbi turpinās Straupes un Vaidavas pagastos. Abu remontposmu šķērsošanai būs nepieciešama pusstunda.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais