Par braukšanas ātruma pārsniegšanu sodīti 245 šoferi

© F64

Vakar Latvijā par maksimālā braukšanas ātruma pārsniegšanu policija pieķērusi 245 šoferus, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Visvairāk protokoli par ātruma pārsniegšanu noformēti Rīgas reģionā - 94, otrs lielākais skaits bijis Zemgales reģionā - 66 protokoli, bet 34 šoferi pieķerti Vidzemes reģionā. Kurzemes reģionā par pārāk ātru braukšanu apturēts 31 šoferis, bet Latgales reģionā - 20 šoferi.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā pieķerti 14 šoferi, no tiem četri Rīgas reģionā, pa trim Vidzemes, Kurzemes un Latgales reģionā, bet viens Zemgales reģionā.

Latvijā

Kas gaida Latviju nākotnē? Atbilžu meklēšana uz šo jautājumu saucas nākotnēšana. Būsim Baltijas tīģeris, vientuļā Latvija, gurdenā Latvija vai Ziemeļvalsts Latvija? Jau šodien jādefinē Latvijas attīstības virzieni, mājas darbi un jāvirza attīstības stratēģija. 30. septembrī Biznesa augstskolā "Turība" notika pirmā Latvijas nākotnēšanas pēcpusdiena, kurā kopā ar dažādu nozaru uzņēmējiem, ministriem, augstiem ierēdņiem, akadēmiķiem un augstākās izglītības iestāžu rektoriem tika iezīmēti darāmie darbi piecās jomās: uzņēmējdarbībā un eksportā, zinātnē un inovācijās, publiskajā pārvaldē un tiesībās, valsts tēlā un komunikācijā, izglītībā un cilvēkresursos.