Mēneša laikā patēriņa cenas samazinājušās par 0,4%

© f64

Vidējais patēriņa cenu līmenis šī gada jūlijā, salīdzinot ar jūliju pērn, palielinājās par 0,6%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati.

Gada laikā precēm cenas samazinājās par 0,2%, bet pakalpojumiem pieauga par 3%. Pēdējo 12 mēnešu vidējais patēriņa cenu līmenis, salīdzinot ar iepriekšējiem 12 mēnešiem, ir palielinājies par 0,2%.

Šogad jūlijā, salīdzinot ar jūniju, patēriņa cenas samazinājās par 0,4%. Precēm vidējais cenu līmenis samazinājās par 0,8%, bet pakalpojumiem palielinājās par 0,7%.

Kā ziņots, vidējais patēriņa cenu līmenis šogad jūnijā, salīdzinot ar jūniju pērn, palielinājās par 0,7%. Šogad jūnijā, salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, vidējais patēriņa cenu līmenis pieauga par 0,3%.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.