Smagā avārijā gājis bojā meklēšanā izsludināta auto vadītājs

© Valsts Policija

Šodien pulksten 13.52 uz Bauskas šosejas 50.kilometrā notika sadursme starp kravas auto un automašīnu Mazda 323. Ierodoties notikuma vietā, policisti noskaidroja, ka automašīnas Mazda vadītājs, braucot virzienā uz Rīgu, saslīdēja un iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur pretī brauca kravas auto. Notika frontāla sadursme, kurā kravas auto pilnībā pārbauca pāri vieglajam auto.

Sadursmē bojā gājis Mazda vadītājs, bet pagaidām viņa identitāte nav vēl noskaidrota, zināms vien tas, ka automašīna, kuru viņš vadīja, bijusi izsludināta meklēšanā saistībā ar degvielas zādzību no kādas degvielas uzpildes stacijas Pārdaugavā.

53 gadus vecajam kravas auto vadītājam uz vietas sniegta medicīniskā palīdzība, bet hospitalizācija nav bijusi nepieciešama.

Lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus, uzsākts kriminālprocess.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.