Brīvdienās prognozējama palēnināta satiksme pie Salacgrīvas

© Scanpix

Sakarā ar mūzikas festivāla "Positivus" norisi no 18.jūlija līdz 20.jūlijam būs palēnināta transporta plūsma, un periodiski var veidoties sastrēgumi Salacgrīvā uz Tallinas šosejas, informē Latvijas Valsts ceļi (LVC).

Autovadītājiem, kas plāno pārvietoties šajā maršrutā, iesaka rēķināties ar papildu braukšanas laiku.

Īpaši uzmanīgiem autovadītājiem jābūt festivāla norises vietas tuvumā, jo ir paredzama liela kājāmgājēju plūsma, gan šķērsojot, gan pārvietojoties gar Tallinas šoseju. Nepieciešamības gadījumā satiksmi regulēs ceļu policija.

LVC arī tiem festivāla apmeklētājiem, kas uz pasākumu dosies pa Tallinas šoseju caur Ādažiem, atgādina, ka asfaltēšanas darbi remontposmā ir pabeigti, taču norit citi darbi, un maksimālais ātrums tur ir noteikts līdz 70 un 50 kilometriem stundā.

LVC skaidro, ka uz festivālu ir iespējams nokļūt, arī izmantojot alternatīvo maršrutu, proti, dodoties pa Valmieras šoseju līdz Raganai un no Raganas caur Sēju tālāk līdz Saulkrastu apvedceļam.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.