PMLP pakalpojumus svētkos nebūs iespējams saņemt

Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde informē, ka svētku dienās būs slēgtas visas teritoriālās nodaļas gan Rīgā, gan reģionos, tāpēc tie iedzīvotāji, kam šajās dienās varētu būt nepieciešams kāds no PMLP piedāvātajiem pakalpojumiem, tiek aicināti par to padomāt jau savlaicīgi.

Šodien un rīt Pārvaldes nodaļas visā Latvijā strādās kā parasti, taču 23.decembrī apmeklētāji tiks pieņemti tikai no pulksten 8:30 līdz 14:30. Savukārt sākot no ceturtdienas, 24.decembra, līdz nedēļas nogalei Pārvaldes nodaļas būs slēgtas, un iedzīvotājiem PMLP pakalpojumi nebūs pieejami.

Tāpat arī nākamnedēļ nodaļām tiks mainīts darba laiks: pirmdien (28.12.) un otrdien (29.12.) apmeklētājus pieņems pēc ierastās kārtības, savukārt 30.decembrī visas nodaļas darbu beigs agrāk - pulksten 14:30. Pārvalde pilnībā būs slēgta, sākot no 31.decembra, un darbu normālā ritmā atsāks tikai pirmdien, 4.janvārī.

Lai izvairītos no nepatīkamiem starpgadījumiem, Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde aicina visus iedzīvotājus jau savlaicīgi pārbaudīt savu dokumentu derīguma termiņu un nepieciešamības gadījumā jau laikus doties uz sev ērtāko PMLP teritoriālo nodaļu visā Latvijā, neatkarīgi no deklarētās dzīvesvietas. Īpaši vērīgiem vajadzētu būt tiem iedzīvotājiem, kas svētku laikā iecerējuši kaut kur ceļot, jo brīvdienu laikā jaunas pases izgatavošana nebūs iespējama.

Aktuālākā informācija par nodaļu darba laikiem un atrašanās vietām atrodama arī Pārvaldes mājaslapā internetā www.pmlp.gov.lv, sadaļā Kontakti.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais