Neatkarīgā Rīta Avīze labdarības akcijā piepilda sapni par zirgu

Neatkarīgās Rīta Avīzes labdarības akcija Karsto vēstuļu laiks tuvojas noslēgumam un šķiet, ka laimīgākā šajos Ziemassvētkos būs 10 gadīga meitene Elīza no Ventspils novada, jo laikraksts Ziemassvētkos viņai dāvinās zirgu.

Labdarības akcija Karsto vēstuļu laiks, kas ar laikraksta starpniecību šogad notiek jau 14 gadu, piepildīs gan mazus, gan lielus sapņus. Akcijas laikā laikraksta lasītāji sūtīja vēstules, kurās informēja par to, kādas svētku dāvanas viņi vēlas sev vai kādam sev tuvam cilvēkam. Akcijas laikā redakcija saņēmusi daudzus un dažādus lūgumus pēc dāvanām šajos Ziemassvētkos.

Cilvēku vēlmes šajos svētkos bijušas ļoti atšķirīgas, bet vairums akcijas dalībnieku lūdz saldumus un mazas dāvaniņas, kas var vairot viņu prieku. Neatkarīgā Rīta Avīze ar lielākām dāvanām palīdzēs vairākām daudzbērnu ģimenēm, cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, studentiem un pensionāriem, dāvinot gan rotaļlietas bērniem, gan sadzīves un datortehniku pieaugušajiem.

Laikrakstam ir izdevies akcijai piesaistīt arī vairākus labvēļus. Kompānija Grand Credit akcijai piešķīra Ls 1000 dažādu dāvanu iegādei, AS Laima uzdāvināja 71 kilogramu konfekšu, AS Rīgas Piensaimnieks – biezpiena sieriņus Kārums, Ģimenes Aptiekas - 10 dāvanu kartes Ls 10 vērtībā, SIA Studio Moderna – ortopēdiskos spilvenus un Cosmodisku, SIA Jumava – grāmatas, AS Rīgas fondu birža NASDAQ OMX Riga – datorus. Pateicamies arī iedzīvotājiem, kuri ziedoja savas mantas, lai citiem šos svētkus padarītu sirsnīgākus. Lielu atbalstu akcijai sniedz arī kurjerdienests DPD, kas izvadās sagādātās dāvanas to jaunajiem īpašniekiem.

Neatkarīgā Rīta Avīze vairākiem vēstuļu autoriem dāvāja preses izdevumu abonementus, bet sadarbības partneri daudzbērnu ģimenēm piešķīra biļetes uz dažādiem koncertiem un jaunākos mūzikas ierakstus.

Ar akcijas Karstais vēstuļu laiks dalībnieku lūgumiem ikviens var iepazīties mājas lapā www.nra.lv un, iespējams, palīdzēt piepildīt kāds cilvēka sapni.

Svarīgākais